top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Indeklima

Klinisk test i USA dokumenterer, at

Centralstøvsugere hjælper allergikere

Undersøgelser fra University of California på "Davis School of Medicine" har vist at et centralstøvsuger-anlæg giver målbare fordele for allergikere.

Dårligt indeklima er et af de største problemer for allergikere. Centralstøvsugere anbefales ofte for at lette disse gener, og nu har University of California undersøgt, om det virkelig hjælper. Undersøgelsen er lavet med BEAM Centralstøvsugere, men princippet er det samme for alle centralstøvsugere.

Resultater

Almindelige støvsugere cirkulerer luften og dermed også støv. En Frithiof Centralstøvsuger fjerner støv, mikropartikler og pollen og gavner derfor allergikere.

Testresultaterne er udgivet i en artikel "The Influence of a Central Vacuum System on Quality of Life in Patients with House Dust-Associated Allergic Rhinitis".

En Centralstøvsuger reducerer allergi symptomer:

Symptomer:
Stoppet/løbende næse, nysen osv.

Personer i denne test oplevede 47% forbedring i forhold til basis (hvor der ikke er støvsuget) og 49% forbedring i forhold til rengøring med en almindelig støvsuger.

 

 

Symptomer:

Træthed, tørst, dårlig koncentration, hovedpine.

Personer i denne test oplevede 48% forbedring i forhold til basis og 46% forbedring i forhold til en almindelig støvsuger.

Symptomer:

Kløe, ømme, hævede øjne og øjnene løber i vand.

Personer i denne test oplevede 61% forbedring i forhold til basis og 60% forbedring i forhold til en almindelig støvsuger.

Symptomer:

Problemer med at falde i søvn, vågner om natten.

Personer i denne test oplevede 44% forbedring i forhold til basis og 49% forbedring i forhold til en almindelig støvsuger.

 Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.