top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Hvorfor centralstøvsuger

Bedre indeklima
Centralstøvsugerens udblæsningsluft med støv, mikropartikler, pollen og dårlig lugt filtreres og sendes ud i det fri. Med en traditionel støvsuger blæses det blot tilbage og cirkulerer i lokalet.
Undersøgelser fra University of California på Davis School of Medicine" har vist, at centralstøvsugerens bedre indeklima giver målbare fordele for allergikere.

Lavere støjniveau
Centralstøvsugeren placeres enten oppe på loftet, nede i kælderen, ude i bryggerset eller ude i garagen. Den kan derfor sjældent høres inde i huset, når der støvsuges. Med en traditionel støvsuger går man lige ved siden af støjkilden.

Bedre indeklima Høj sugeevne
Den kraftige motor sikrer en kontant sugeevne, som effektivt fjerner alt støv. Sugeevnen er så stor at den suser igennem rørene med 100 km/t.

Bedre hygiejne
Med en centralstøvsuger skal man ved rengøringen blot håndtere en slange, som er let i vægt og har den helt rigtige længde. Det betyder, at det er lettere at få støvsuget i alle de små fjerne kroge - oppe over skabene, ude i hjørnerne i loftet og oppe på trappen. Rengøringen bliver alt andet lige mere effektiv og tilbundsgående, og det giver et både et bedre indeklima og en bedre hygiejne.

Diskret installation
De diskrete DESIGN sugekontakter kan passe ind i et hvert moderne hjem. At have en Nilfisk centralstøvsuger installeret er det samme, som at have en usynlig støvsuger – du kan hverken se eller høre den.

Bedre ergonomi
Med en centralstøvsuger er det slut med at have en tung maskine på slæb. Det betyder, at arbejdet er lettere og behageligere at udføre, og at belastningen af ryggen bliver mindre.

Færre skrammer
Med en centralstøvsuger er der ingen tung maskine, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler.

5 års garanti


Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.