top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Presse - Luften renset mellem hunde og katte

 

Luften renset mellem de vilde hunde og katte
 
”Værn for værgeløse dyr” i Rødovre har skabt en bedre og sundere tilværelse for dyrene ved hjælp af en centralstøvsuger ”
..og så er den for dyr”.
 
Dette ”gode” salgsargument kan nu føjes til rækken af fordele ved en centralstøvsuger fra Frithiof. Forstået på den måde, at centralstøvsugeren ikke blot kan give forbedringer for mennesker, men i høj grad også for dyr. Hos ”Værn for værgeløse dyr” på Islevdalvej i Rødovre, der er hjemsted for et par hundrede herreløse hunde, katte og andre dyr, har man således netop fået installeret en Frithiof centralstøvsuger, og resultatet er blevet en bedre trivsel og et langt sundere og renere indeklima for både dyrene, medarbejderne og de frivillige hjælpere. - For det første er centralstøvsugeren lydløs og virker derfor ikke skræmmende på dyrene. De er helt trygge ved den, fortæller Jette Leerbeck Mortensen fra ”Værn for værgeløse dyr”.
 
Men den vigtigste forbedring er imidlertid, at rengøringen af gulvene ikke længere giver støv i luften fra det bakterieholdige kattegrus. Tidligere blev gulvene gjort rene på traditionel vis med kost og gulvskrubbe, og herved blev der uundgåeligt hvirvlet støv op i luften fra kattegruset. Med central-støvsugeren bliver luften populært sagt renset, og personalet sparer samtidig omkring 1,5 time hver dag på rengøringen, oplyser Jette Leerbeck Mortensen. Støvsugningen sker nu ved, at alt støv og snavs suges til den centrale sugeenhed på loftet og opsamles i en spand, mens luften filtreres og blæ-ses ud i det fri. Der er ikke længere nogen udblæsningsluft med bakterier, mikropartikler og lugt inde i huset.
 
Systemet kan installeres i en hvilken som helst bolig og giver en række fordele og lettelser i dagligdagen. Når der fremover skal støvsuges, skal der blot sættes en slange i vægudtaget, og støvsugningen starter så automatisk. Der er ingen motorlarm, ingen returluft, ingen lugtgener, og ingen tung støvsuger, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler.
 
Frithiof tilbyder centralstøvsugeren leveret i en ”Alt-i-1” pakke med alle de dele og stumper, der skal til for at montere et komplet centralstøvsugeanlæg med tre sugekontakter i et hus på omkring 170 kvadratmeter. Den vejledende udsalgspris for Frithiof ”Alt-i-1” pakken i standardudførelse er 4.995 kroner.
Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.