top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Presse - Bedre indeklima samlet i en kasse

Bedre indeklima samlet i en kasse
Frithiof lancerer en ”Alt-i-1” pakke, der gør det lettere og mere overskueligt at installere en centralstøvsuger i hjemmet
 
Nu bliver det langt lettere og mere overskueligt for den enkelte husejer selv at installere en centralstøvsuger i hjemmet. Firmaet Frithiof lancerer nemlig en ”Alt-i-1” pakke, der inde-holder alle de dele og stumper, der skal til for at montere et komplet centralstøvsugeanlæg i et normalt hus på omkring 170 kvadratmeter. Herved er det langt lettere for husejeren at købe korrekt ind til systemet, og der er sikkerhed for, at der hele vejen igennem anvendes de optimale materialer. En centralstøvsuger giver en række fordele og lettelser i dagligdagen.
 
Når der fremover skal støvsuges, skal der blot sættes en slange i vægudtaget, og støvsugningen starter så automatisk. Der er ingen motorlarm, ingen returluft, ingen lugtgener, og ingen tung støvsuger, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler. Men centralstøvsugeren gør det ikke alene langt behageligere at støvsuge. Indeklimaet bliver også bedre. Alt støvet suges til sugeenheden på loftet og opsamles i en spand, mens luften filtreres og blæses ud i det fri. Der er således ingen udblæsningsluft med mikropartikler og lugt inde i boligen. Og der kan ikke ophobes bakterier inde i rørene, fordi det er et lukket system, hvor der ikke dannes kondens. Samtidig suges der med en hastighed på 80 km/t, så alle eventuelle partikler i rørene effektivt bliver suget ud.
 
Den nye ”Alt-i-1” pakke fra Frithiof indeholder blandt andet den nye lydsvage Frithiof Figo sugeenhed, en 9 meter lang slange, tre sugekontakter, mundstykker, udblæsningsventil og lim samt alle de nødvendige rør, led-ninger, samlemuffer, bøjninger og rørholdere - plus naturligvis en grundig og letforståelig installationsvejledning. Den vejledende udsalgspris for Frithiof ”Alt-i-1” pakken i standardudførelse er 4.995 kroner.
Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.