top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Presse - Rørene trængt op i et hjørne

Rørene er trængt helt op i et hjørne

Frithiof har udviklet en diskret hjørneafdækning, der gør det muligt at installere centralstøvsuger i ethvert rum i hjemmet

Nu er det ved at være helt slut med de praktiske undskyldninger for ikke at få installeret en centralstøvsuger i hjemmet.

Firmaet Frithiof i Birkerød har nemlig udviklet en meget diskret hjørne-afdækning, der gør det muligt at lave en næsten usynlig rørfremføring i et hvilket som helst rum i hjemmet. Det er altså ikke længere nødvendigt enten at have - eller skulle ”ofre” - et par højskabe, der støder op til en væg, for at kunne etablere skjult rørforbindelsen mellem den centrale støvsuger på loftet og så de nødvendige vægudtag nede i boligen.

Den nye hjørneafdækning er let at montere og kan males i samme farve som væggen, så den bliver næsten umulig at få øje på. Og når systemet først er installeret, vil husejeren kunne få glæde af hele den lange række af fordele og lettelser, som en centralstøvsuger giver i dagligdagen. Når der fremover skal støvsuges, skal der blot sættes en slange i vægudtaget, og støvsugningen starter så automatisk. Der er ingen motorlarm, ingen returluft, ingen lugtgener, og ingen tung støvsuger, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler.

Centralstøvsugeren gør det ikke alene langt behageligere at støvsuge. Indeklimaet bliver også bedre. Alt støvet suges til sugeenheden og opsamles i en spand, mens luften filtreres og blæses ud i det fri. Der er således ingen udblæsningsluft med mikropartikler og lugt inde i boligen.

Frithiof kan både levere færdige pakkeløsninger og individuelle løsninger, der helt er skræddersyet til den enkelte bolig. Selve støvsugerslangen er ni meter lang, og det betyder, at der i et almindeligt parcelhus på omkring 150 kvadratmeter blot skal findes og laves to vægudtag, for at hele boligen kan dækkes. Frithiof oplyser, at en pakkeløsning med et komplet central-støvsugeanlæg til et almindeligt parcelhus kan fås fra 4.995 kroner inklusiv moms, og at forhandlerne nu tilbyder en fast installationspris på 3.000 kroner inklusiv moms for hele arbejdet med at montere centralstøvsuge-anlægget med rørføringer og to vægudtag i et normalt parcelhus.
Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.