top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Presse - centralstøvsuger til lejligheder

Centralstøvsuger der passer til lejligheden

Frithiof lancerer en ny type centralstøvsuger, som bygges ind i ydermuren og er ideel til lejligheder og sommerhuse

Nu er det ikke kun villaer og parcelhuse, der kan få glæde af centralstøvsu-gerens mange fordele. Også lejligheder og sommerhuse vil fremover kunne nyde godt af den lette og ubesværede støvsugning og det langt bedre indeklima.
Firmaet Frithiof lancerer nemlig markedets første centralstøvsuger, som ikke kræver rørføring i boligen. Og det åbner helt nye muligheder for at installere en centralstøvsuger i mindre boliger uden loft eller kælder som eksempelvis i lejligheder og sommerhuse.

Nyheden hedder Jolly, og Frithiof har valgt at kalde den en indbygningsstøvsuger, fordi den er beregnet til indbygning direkte i ydermuren. Den tilhørende støvsugerslange er hele ni meter lang og skal blot stikkes i sugeenheden i støvsugeren, hvorefter brugeren straks kan mærke de vigtigste fordele ved en centralstøvsuger. Først og fremmest at indeklimaet bliver langt bedre, fordi alt lugten og mikropartiklerne blæses ud i det fri i stedet for at cirkulere i boligen. Samtidig er det langt lettere og mere behageligt at arbejde med, når man ikke har en tung og støjende støvsuger på slæb. Jolly er meget kompakt i formen og diskret i designet, og den skæmmer der-for på ingen måde lejligheden eller sommerhuset. Den er endvidere meget let at betjene og praktisk i funktionen, hvilket blandt andet viser sig ved, at papir-posen kan tømmes helt uden risiko for, at der kommer støv ind i iejligheden.

Med den ni meter lange støvsugerslange kan Jolly dække et boligareal på omkring 70 kvm. Hvis lejligheden eller sommerhuset er større, kan problemet løses ved at installere en ekstra Jolly.

Den nye Frithiof Jolly indbygningsstøvsuger har en vejledende udsalgspris på 2.995 kroner, mens det tilhørende slangesæt koster 995 kroner.
Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.