top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Presse - Fejebakke

Fejebakken til det moderne hjem

Frithiof har videreudviklet centralstøvsugeren, så der ikke længere er behov for en fejebakke i køkkenet og bryggerset

Den gode gammeldags håndbetjente fejebakke vil måske snart være en saga blot.

Firmaet Frithiof i Birkerød har nemlig videreudviklet centralstøvsugeren, så anlægget nu også kan omfatte en automatisk fejebakke, der monteres diskret i skabssoklen og betjenes med en let fodbevægelse.

Den nye moderne fejebakke hedder VacPan og er uhyre let og behagelig at arbejde med. Et skub med foden åbner fejebakken og starter automa-tisk centralstøvsugeren, så der er sug i fejebakken. Herefter fejes krum-merne hen til soklen med en kost - og straks er de væk. VacPan er specielt velegnet til brug i køkkenet og bryggerset, og den gør det endnu mere fordelagtigt for familien at installere et centralstøvsuge-anlæg i hjemmet. Frithiof har samtidig udviklet et gør-det-selv-venligt system, der gør det muligt at installere en centralstøvsuger i næsten enhver eksisterende bolig - uden at rørføringen bliver synlig. En central-støvsuger er således ikke længere kun forbeholdt nybyggeriet. Når systemet er installeret, skal der blot sættes en slange i vægudtaget, når der skal støvsuges. Der er ingen motorlarm, ingen returluft, ingen lugt-gener, og ingen tung støvsuger, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler. Indeklimaet bliver også bedre. Alt støvet suges til sugeenheden og opsamles i en spand, mens luften filtreres og blæses ud i det fri. Der er således ingen udblæsningsluft med mikropartikler og lugt inde i boligen.

Frithiof kan levere en række forskellige løsninger, der alle er skræddersyet til den enkelte bolig. Selve støvsugerslangen er ni meter lang, og det bety-der, at der i et almindeligt parcelhus blot skal findes og laves to eller tre vægudtag for, at hele boligen kan dækkes. Frithiof oplyser, at et komplet centralstøvsugeanlæg til et almindeligt parcelhus typisk vil koste mellem 5.000 og 7.000 kroner, hvis husejeren selv installerer det. Den nye lille automatiske fejebakke - VacPan - koster 485 kroner og fås i farverne sort og hvid.
Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.