top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 
Fjernbetjening til centralstøvsugeren

Frithiof lancerer en handy fjernbetjening, der kan gøre centralstøvsugeren endnu mere komfortabel at arbejde med.

Mange boligejere vil nu med en beskeden investering kunne få endnu større glæde og fornøjelse af centralstøvsugeren.

Firmaet Frithiof i Birkerød lancerer nemlig en handy trådløs fjernbetjening, som let og hurtigt kan kobles til anlægget og herved gøre betjeningen af støvsugeren endnu mere komfortabel. Den nye fjernbetjening virker på alle etager i huset og kan tænde og slukke for sugningen blot ved et tryk på en knap. Der er således ikke længere behov for at gå tilbage til vægudtaget og hive slangen ud for at stoppe sugningen.

Alle centralstøvsugere fra Frithiof tilbydes også mod en merpris med en afbryderkontakt på slangen, men denne løsning er baseret på, at der er trukket 12-volts ledninger i hele systemet. Den nye fjernbetjening virker derimod trådløst og er derfor den ideelle løsning som ekstraudstyr til alle de centralstøvsugere, der ikke fra starten har været udstyret med den indbyggede afbryderkontakt.

En centralstøvsuger giver boligejeren en række fordele og lettelser i dagligdagen. Når der skal støvsuges, skal der blot sættes en slange i vægudtaget. Der er ingen motorlarm, ingen returluft, ingen lugtgener, og ingen tung støvsuger, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler.

Centralstøvsugeren gør det ikke alene langt behageligere at støvsuge. Indeklimaet bliver også bedre. Alt støvet suges til sugeenheden og opsamles i en spand, mens luften filtreres og blæses ud i det fri. Der er således ingen udblæsningsluft med mikropartikler og lugt inde i boligen.

Frithiof tilbyder centralstøvsugeren som en ”Alt-i-1” pakke, der indeholder alle de dele og stumper, der skal til for at montere et komplet centralstøvsugeanlæg i et normalt hus på omkring 170 kvadratmeter. Den vejledende udsalgspris for Frithiof ”Alt-i-1” pakken i standardudførelse er 4.995 kroner. Den nye fjernbetjening har en vejledende udsalgspris på 995 kroner.

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.