top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Presse - Installer på en weekend

Nu kan alle installere en centralstøvsuger på en weekend
 
Den erfarne gør-det-selv-mand kan med ’Alt I 1’-pakker installere et komplet centralstøvsuger-system på en dag, og alle kan klare opgaven på en weekend. En centralstøvsuger kan integreres i selv ældre huse, så systemet næsten ikke ses, og herefter kan man nyde et langt bedre indeklima, og at det er lettere at støvsuge.
Fordelene ved en centralstøvsuger er mange, men vigtigst er det uden tvivl, at indeklimaet forbedres drastisk, idet udblæsningsluften fra en centralstøvsuger havner i det fri og ikke blæses ud i stuen igen, som med almindelige støvsugere. Nu kan alle, der kan håndtere en boremaskine og en tube lim installere en centralstøvsuger på et par dage. Man skal blot placere kontakter til slangen på udvalgte steder i hjemmet og trække rør på loft og i skabe, før man kan nyde, at støvsugningen er blevet langt nemmere, og ikke mindst at det nu bliver rigtig rent, når man støvsuger.
”En centralstøvsuger er for gør-det-selv-manden primært en investering i et bedre indeklima. Allergikere får stort udbytte af systemet, men vi ved af erfaring, at alle har gavn af et mere støvfrit miljø. At mængden af støv i hjemmet falder ses tydeligt ved, at behovet for at støve møbler og reoler af omgående falder. Og det er faktisk en ganske overkommelig opgave, at udføre installationen af en centralstøvsuger selv. I et typisk dansk parcelhus på ca. 150 kvm., er der behov for to-tre sugekontakter til slangen, og rørene placeres nemt i skabe og på loftet,” siger direktør Lars Sørensen, Frithiof A/S.
’Alt I 1’-pakkerne fra Frithiof gør det nu nemt og enkelt at installere et komplet system på en weekend. Selve støvsugermotoren placeres på loftet, og herfra trækkes rør over loftet til de rum, hvor kontakterne skal placeres.
 
”Der er næsten altid et skab eller andre muligheder for at føre røret fra loftet og ned i rummet. Herefter er det en smal sag at bore hul og installere sugekontakten. Det hele limes sammen. Systemet kan integreres i stort set alle huse – selv i ældre huse bliver resultatet nærmest usynligt, og man bemærker kun kontakterne, hvis man ved, de er der,” siger Lars Sørensen.
Der følger en let slange på ni meter med systemet. Støvspanden i centralenheden skal blot tømmes tre-fem gange årligt.
 
Frithiof udvikler, markedsfører og sælger centralstøvsugere - primært til private boliger. Salget foregår gennem forhandlere over hele landet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon 45 87 04 14 eller på e-mail: frithiof@frithiof.dk.
Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.