top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Presse - Afhængig af centralstøvsuger

Man bliver afhængig

af en centralstøvsuger

 

”Når først man har prøvet en centralstøvsuger, vil man aldrig bruge andet”, siger Andrew Peck, der på en weekend installerede hele systemet i villaen i Charlottenlund. Centralstøvsugeren holder nu på niende år familiens hjem fri for støv og kattehår.

 

Der skulle lidt overtagelse til, da Andrew Peck for ni år siden foreslog fru Hanne, at de skulle installere en centralstøvsuger i huset nord for København. Der er tale om en skøn, ældre villa, som familien dengang netop havde erhvervet. Familien købte en centralstøvsuger fra Frithiof komplet med motor, kontakter, rør, ni meter slange og mundstykker. Centralenheden installerede Andrew selv i kælderen, inden han trak rør til stue- og overetage. Siden har centralstøvsugersystemet ikke kostet en krone i drift, og Andrew og Hanne glæder sig stadig over den, hver gang de støvsuger.

 

”Der er mange fordele ved en centralstøvsuger. Den væsentligste er naturligvis, at der bliver helt rent efter støvsugning. Simpelthen fordi, systemet ikke puster luften ud i stuen igen som almindelige støvsugere, men ud i den fri natur. Motoren er drønstærk, den fungerer helt uden støvsugerposer, og så slipper man for at have en plastikkasse på hjul efter sig, der konstant sidder fast i møblerne eller ledningen. At støvsuge trapper er en leg med en centralstøvsuger,” fortæller Hanne Peck.

 

Andrew Peck havde hørt om systemet og kunne straks se det smarte i, at have en stærk støvsuger gemt af vejen i kælderen. Han konkluderede hurtigt, at en centralstøvsuger godt nok koster det samme som to almindelige støvsugere, men han kunne også hurtigt notere sig, at der var smæk for hver en skilling.

 

Frithiof er kattens bedste ven

Ud over Hanne og Andrew består familien af datteren Anna på otte år samt de to katte Lucy og Cæsar. Kæledyr stiller store krav til støvsugeren.

 

”Vi har to katte og har også haft hund. Hunde- og kattehår er noget af det værste for en støvsuger, og den slags organisk materiale begynder hurtigt at lugte, når det bliver gemt i maven på en almindelig støvsuger, der returnerer den ildelugten luft lige ud i stuen, når den er tændt,” siger Andrew Peck.

 

”Vores Frithiof er kattens bedste ven på mere end en måde. Den snupper nemt alle kattehårene, og så elsker vores ene kat Cæsar faktisk at blive støvsuget,” siger Andrew Peck.

 

Kattehår, støv og andet snavs ryger direkte i centralenheden i kælderen. Spanden tømmes et par gange om året.  

 

 

 

 

 

 

 

Frithiof udvikler, markedsfører og sælger centralstøvsugere - primært til private boliger. Salget foregår gennem forhandlere over hele landet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon 45 87 04 14 eller på e-mail: frithiof@frithiof.dk.

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.