top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Presse - Smart look til den usynlige støvsuger

Frithiof lancerer elegant designede sugekontakter i flere moderigtige farver til centralstøvsugerne

De skal placeres diskret et par steder i boligen. Designet er enkelt og stilrent. Og farverne er på én gang afdæmpede og moderigtige.

Det drejer sig om en lillebitte - men efterhånden meget vigtig - detalje i den moderne boligindretning, nemlig sugekontakterne til centralstøvsugeren.

Frithiof i Birkerød har nu sat fokus på centralstøvsugerens eneste synlige detalje inde i boligen og lancerer en ny serie af sugekontakter i et enkelt, elegant og stilrent design og i flere forskellige farver.

Med dette nye sortiment er det altid muligt at vælge en sugekontakt, der matcher rummets stil og farver og således bliver et integreret element i boiligindretningen. Sugekontakterne tilbydes i farverne hvid, skagengul, olivengrøn, vinrød og orangerød samt med alu-look og i en alu/sort version. Priserne per sugekontakt i løs vægt er fra 295 kroner.

Frithiofs centralstøvsugere kan installereres i både nye og eksisterende boliger og giver brugerne en række fordele og lettelser i dagligdagen. Når der skal støvsuges, skal der blot sættes en slange i vægudtaget. Der er ingen motorlarm, ingen returluft, ingen lugtgener, og ingen tung støvsuger, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler.

Centralstøvsugeren gør det ikke alene langt behageligere at støvsuge. Indeklimaet bliver også bedre. Alt støvet suges til sugeenheden og opsamles i en spand, mens luften filtreres og blæses ud i det fri. Der er således ingen udblæsningsluft med mikropartikler og lugt inde i boligen.

Frithiof kan levere en række forskellige løsninger, der alle er skræddersyet til den enkelte bolig. Og Frithiofs centralstøvsugere udmærker sig blandt andet ved, at de ikke fungerer med støvsugerposer, men i stedet opsamler støvet i en spand, der kun skal tømmes et par gange om året. Frithiof oplyser, at et komplet centralstøvsugeanlæg til et almindeligt parcelhus typisk vil koste mellem 6.000 og 9.000 kroner, hvis husejeren selv installerer det. Der kan læses mere på www.frithiof.dk

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.