top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Frithiof lancerer nye højeffektive dobbelt-motorer med ekstraordinær sugeevne til centralstøvsugeren

Centralstøvsugeren i hjemmet kan nu blive udstyret med en motor, der kan give enhver traditionel støvsuger baghjul.

Frithiof i Birkerød lancerer nemlig nye dobbelt-motorer, der er så kraftige, at de for enden af slangen kan suge med 100 km/t. Det betyder i praksis, at de ikke alene kan gøre effektiv rent på plane overflader som gulvtæpper og trægulve. De kan også klare mere ujævne gulvtyper som eksempelvis et flisegulv med dybe fuger.

De nye motorer hedder Frithiof Futura 400 Twin og Futura 500 Twin, og de passer i størrelse og ydeevne til henholdsvis private hjem og institutioner. De vejledende udsalgspriser for de to Twin-motorer er 8.950 kroner og 9.950 kroner, og de kan installeres både i forbindelse med etablering af et nyt centralstøvsugeanlæg og ved udskiftning af motoren i et eksisterende anlæg.

Frithiofs centralstøvsugere giver brugerne en række fordele og lettelser i dagligdagen. Når der skal støvsuges, skal der blot sættes en slange i vægudtaget. Der er ingen motorlarm, ingen returluft, ingen lugtgener, og ingen tung støvsuger, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler.

Centralstøvsugeren gør det ikke alene langt behageligere at støvsuge. Indeklimaet bliver også bedre. Alt støvet suges til sugeenheden og opsamles i en spand, mens luften filtreres og blæses ud i det fri. Der er således ingen udblæsningsluft med mikropartikler og lugt inde i boligen.

Frithiof kan levere en række forskellige løsninger, der alle er skræddersyet til den enkelte bolig. Og Frithiofs centralstøvsugere udmærker sig blandt andet ved, at de ikke fungerer med støvsugerposer, men i stedet opsamler støvet i en spand, der kun skal tømmes et par gange om året. Frithiof oplyser, at et komplet centralstøvsugeanlæg med en enkelt-motor til et almindeligt parcelhus typisk vil koste mellem 6.000 og 9.000 kroner, hvis husejeren selv installerer det. Der kan læses mere på www.frithiof.dk

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.