top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Installation i eksisterende husEn Nilfisk-Frithiof Centralstøvsuger kan let installeres i et eksisterende hus. Der findes et utal af muligheder for installation.

I et planshuse placerer du f.eks. maskinen på det tomme loft - den kan hænge på et spær
.
Rørene trækkes henover og loftet og ned via et højt skab eller en Nilfisk-Frithiof hjørneafdækning. Sugekontakterne placeres i væggen på den anden side af skabet - f.eks. i gangarealet.
Hver sugekontakt dækker et areal på ca. 90 m2.

Gør det selv bladet giver et eksempel med fuld forklaring til installation i et af deres tidligere udgaver af bladet.Se hvordan du let
og simpelt kan
installere en Nilfisk
centralstøvsuger >>

 

Installation af centralstøvsuger
Har du hus i flere plan kan maskinen evt. placeres i kælderen - det er det som regel det nemmeste sted at placere maskinen. Rørene føres til de andre étager via en ubrugt skorsten, høje skabe eller en Nilfisk-Frithiof hjørneafdækning. Sugekontakterne placeres i væggen på den anden side af skabet - f.eks. i gangarealet.
Hver sugekontakt dækker et areal på ca. 90 m2.
 
Maskinen kan også placeres på et tomt loft, i et udhus, garage eller i bryggerset.

Tegningsservice
Send os en tegning af dit hus (på e-mail, fax eller med brev - se Nilfisk-Frithiof kontakt info), så sender vi et forslag til placering af sugekontakter og maskine samt et prisoverslag - GRATISEksempel på et rørsystem trukket hen over loftet Få mere inspiration om installation i eksisterende hus i denne brochure
Rørsystem over loftet
installationsguide
Artikel om installation fra Gør Det Selv Bladet

 

Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.