top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Høj sugeevne og ingen lugtgener


Høj sugeevne
Den stærke motor sikrer et konstant kraftigt sug, der effektivt fjerner støv, selv fra langluvede gulvtæpper. Suget er så stærkt, at luften suser igennem rørene med 1O0 km/time og effekten er konstant, fordi beholderen fyldes oppefra. Det betyder, at der ikke skal suges luft igennem en halvfyldt støvsugerpose som i en almindelig støvsuger.

Derudover er Nilfisk-Frithiof centralstøvsugeren ideel, hvis der er hund eller kat i hjemmet. Dyrehår indeholder lanolin, der afgiver en ube­hagelig lugt, når det opvarmes i en almindelig støvsuger.


Luften suser med 100 km/t igennem rørene...


Ingen lugtgener
Almindelige støvsugere kan afgive en ubehagelig lugt. Det skyldes varmen fra motoren, og at snavset i støvsugerposen opvarmes hver gang støvsugeren tændes. Med en Nilfisk-Frithiof centralstøvsuger er der slet ingen lugtgener. Støv og snavs samles langt fra slangen, og den tætte beholder sikrer, at det bliver dér. Tømning af beholderen foregår let og ubesværet – kun et par gange om året!


Udblæsningsventil til centralstøvsuger

Væk med hundehår Perfekt løsning for hunde- og katteejere
Med en Nilfisk-Frithiof centralstøvsuger er det problem løst én gang for alle. Alle lugtgener fjernes fra rummet, da hunde- og kattehår ef­fektivt opsuges, mens udblæsningsluften filtreres og blæser ud i det fri. Det giver alle kæledyrsejere et bedre indeklima. En renere luft er samtidig med til at lindre symptomerne hos allergikere.
Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.