top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Den nye generation af Nilfisk centralstøvsugere er langt foran

Den nye generation af Nilfisk centralstøvsugere skiller sig virkelig ud og er langt foran konkurrenterne. Nilfisk Supreme er den første støvsuger på markedet med denne teknologi, hvor støvsugerenheden og slangen arbejder
sammen trådløse. Det giver endnu flere fordele end med
de allerede eksisterende Nilfisk centralstøvsugere.

For det første skal der ikke længere trækkes ledninger, og det letter installationen af centralstøvsugeren i hjemmet. For det andet er vægten af den 9 meter lange støvsugerslange nu helt nede på 1,8 kg, fordi der ikke længere er
metalledere i slangen. Det gør slangen endnu mere fleksibel, og hvis der eksempelvis ikke er behov for en slange på 9 meter i hjemmet, kan den let afkortes op til ønsket længde.

Den trådløse transmission har desuden den fantastiske egenskab, at den giver mulighed for tovejskommunikation mellem støvsugerenhed og bruger. Når centralstøvsugeren er tilsluttet, tændes støvsugeren på sugeenheden, hvor-efter forbindelsen til slangen etableres, så snart slangen sættes i sugekontakten. På samme måde frakobles forbindelsen, når slangen fjernes fra sugekontakten igen.

Med en trådløs centralstøvsuger kan alle funktioner
- tænd/sluk, sugestyrke, status for støvsugerposen o.s.v. - styres og kontrolleres direkte via displayet på rørbøjningen.
Dette afhænger dog af, hvilken type håndtag man vælger. Nilfisk tilbyder flere forskellige håndtag, hvoraf to har
tovejskommunikation, et har lysdioder, og et har LCD-display.
Håndtage Wireless+

Rørbøjningen er udstyret med et LED-display, der blinker, når der er noget brugeren skal være opmærksom på: hvis støvsugerposen skal tømmes, hvis filteret skal renses, hvis luftgennemstrømningen er blokeret, hvis systemet er overbelastet, eller hvis det er nødvendigt med service o.s.v. De forskellige blinkende signaler er forklaret i brugervejledningen. Wireless+ slangen er udstyret med 3-trins sugestyrkeregulering på rørbøjningen.
Håndtage Deluxe

Rørbøjningen er udstyret med et LCD-display med bestemte signaler for tømning af støvsugerpose, rensning af filter, blokeret luftgennemstrømning, service, overbelastning, manglende rækkevidde samt en sugestyrkeregulering med fem trin. Deluxe slangen har indikator for batteri-niveau.


Copyright © Frithiof A/S - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.